Om os

Hvad er konceptet for Jern og stål til private?

Vores ambition med denne side er nå at ud til danskerne og give dem et kvalitetsprodukt til en skarp pris. Vi tilbyder færdige produkter, som vi laver fra bunden på vores værksted i Vestjylland, men også stål til de der har lysten og færdighederne til selv at lave alt vil vi næsten sige. Det kan være lige fra en simpel rustik hylde til et større byggeprojekt, hvor der skal bruges stål – vi kan hjælpe med det meste til super konkurrencedygtige priser.

Hvor springer vores høje kvalitet
ud af?

Vi er en familieejet virksomhed, som lige nu inkludere 2 brødre og vores far der har været i faget i over 30 år. Hovedsageligt er der blevet leveret hegnsløsninger til mange forskellige erhvervskunder, hvilket vi gerne vil giver jer en chance for også. Hegnsløsninger omhandler porte, låger og hegn, som vi levere i top kvalitet og med jeres behov i hovedsædet. Vi laver mange speciel opgaver de virksomheder der masseproducere ikke kan ramme samme pris og kvalitet på.

Hvorfor skal i vælge os?

Vi er et familieforetagende med høj troværdighed.

Lauri Kristiansen og Johannes Kristiansen er 2 danske brødre med stor engement, som er gennem hele opvæksten har haft smedefaget tæt på livet. Vores far Eske Kristiansen har givet os godt grundlag for en lovende håndværkerkarriere og er også stadig involveret – så han deler stadig ud af sine erfaringer. Vi har gode aftaler med leverandøre, som vi har haft kontakt med gennem mange år og har et upåklageligt samarbejde med.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.